Yrityksille

Oikea määrä oikeita ihmisiä joka hetki

Me Kaiku HR:ssa uskomme, että yrityksen kestävä menestys perustuu oikeaan määrään oikeita ihmisiä. Me autamme yritystänne tämän lähtökohdan toteuttamisessa. Vankka kokemuksemme auttaa meitä olemaan mukana joka vaiheessa, työntekijätarpeen määrittelystä ja seurannasta haastatteluihin ja työtodistukseen. Vakaa kasvumme ja menestyksemme kertoo, että tälle osaamiselle on tarvetta.

Sadat kauttamme kulkevat työntekijät sekä lukuisat asiakasyrityksemme pitävät meidät tiukasti kiinni yritysten arjessa. Vuokratyöntekijöiden koulutustaso on noussut viime aikoina, mikä onkin tarpeen, sillä työllistämme myös työnjohdollista henkilökuntaa. Jokaisessa rekrytoinnissa tärkeintä on, että työnantajan tarpeet ja motivoitunut sekä työstään innostunut työntekijä kohtaavat. Tämä koskee niin projektiluonteisia kuin vakinaisiakin työsuhteita.

Yksi tehtävämme on vaalia asiakasyritystemme työnantajakuvaa. Rekrytointi on hienovarainen prosessi, jossa vaaditaan ehdotonta keskinäistä kunnioitusta niin työnantajan, rekrytoijan kuin työntekijän kesken. Haluammekin olla inhimillisiä, suoria ja pitää sanamme, jokaisessa rekrytoinnissa.

”Tuomme oikean ihmisen tekemättömän äärelle”

Etsitkö motivoitunutta osaajaa?
Ota yhteyttä, niin autamme!