Yrityksille

Oikea määrä oikeita ihmisiä joka hetki

Me Kaiku HR:ssa uskomme, että yrityksen kestävä menestys perustuu oikeaan määrään oikeita ihmisiä. Me autamme yritystänne tämän lähtökohdan toteuttamisessa. Vankka kokemuksemme auttaa meitä olemaan mukana joka vaiheessa, työntekijätarpeen määrittelystä ja seurannasta haastatteluihin ja työtodistukseen. Vakaa kasvumme ja menestyksemme kertoo, että tälle osaamiselle on tarvetta.

Sadat kauttamme kulkevat työntekijät sekä lukuisat asiakasyrityksemme pitävät meidät tiukasti kiinni yritysten arjessa. Vuokratyöntekijöiden koulutustaso on noussut viime aikoina, mikä onkin tarpeen, sillä työllistämme myös työnjohdollista henkilökuntaa. Jokaisessa rekrytoinnissa tärkeintä on, että työnantajan tarpeet ja motivoitunut sekä työstään innostunut työntekijä kohtaavat. Tämä koskee niin projektiluonteisia kuin vakinaisiakin työsuhteita.

Yksi tehtävämme on vaalia asiakasyritystemme työnantajakuvaa. Rekrytointi on hienovarainen prosessi, jossa vaaditaan ehdotonta keskinäistä kunnioitusta niin työnantajan, rekrytoijan kuin työntekijän kesken. Haluammekin olla inhimillisiä, suoria ja pitää sanamme, jokaisessa rekrytoinnissa.

Referenssit

Kaiku HR on suoriutunut erinomaisesti usean intialaisen ruiskumaalarin ja hiekkapuhaltajan toimittamisesta suureen projektiimme. Kaiku HR on hoitanut koko monivaiheisen rekrytointiprosessin alusta loppuun laadukkaasti Suomen lait huomioiden ja eettisen toimintatavan mukaisesti.

Jussi Seikkula, toimitusjohtaja, Ermail Oy

Kaikki asiat hoitui sovitusti ja suunnitelman mukaan. Saimme osaavat työntekijät, jotka pääsivät nopeasti osaksi työyhteisöä. Olemme tyytyväisiä.

Miiro Kuusikko, tuotantojohtaja, FennoSteel Oy

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen alkoi asiat rullaamaan. Määrittelimme oman tarpeemme ja tutustuimme Kaiku HR:n käyttämään rekrylomakkeeseen. Pian saimmekin jo tutustua hakija kandinaatteihin heidän CV:n sekä haastattelujen myötä. Nyt meillä kaksi kaveria ajamassa CNC-koneita. Tähän saakka kaikki mennyt hyvin ja olemme tyytyväisiä Kaiku HR:n toimintaan.

Eero Salomaa, tuotantojohtaja, Salomaan Konepaja

Kaiku HR has been one of our rental manpower provider companies in our project. They have been able to search, attract and recruit also foreign employees matching our recruitment needs and profile requirements, and have the experience regarding Finnish requirements for foreign workforce.

Akuliina Kajantola, HR Leader, Areva NP SAS, Finnish branch

Etsitkö motivoitunutta osaajaa?
Ota yhteyttä, niin autamme!

Petri Lätti

petri.latti@kaikuhr.fi
+358 50 313 2234

Satakunta

Sari Lundén

sari.lunden@kaikuhr.fi
+358 40 535 9514

Pirkanmaa ja Keski-Suomi

Janne Järvelä

janne.jarvela@kaikuhr.fi
+358 40 562 2567

Varsinais-Suomi ja Uusimaa

Sami Alakotila

sami.alakotila@kaikuhr.fi
+358 50 366 5033

Pohjois-Suomi