Talous- ja palkkapalvelut

Yritysten auttaminen on meidän työtämme – me hoidamme yrityksesi talousasiat sekä palkkahallinnon.

Kaiku HR:n ammattitaitoiset taloushallinnon osaajat huolehtivat yrityksesi palkkahallinnosta laadukkaasti ja luotettavasti. Meille osaaminen tarkoittaa sitä, että asiat hoidetaan aina ajallaan, luotettavasti ja tietoturvallisesti – asiakasta tarkasti kuunnellen ja neuvoen.

Yritykselle nimetty kirjanpitäjä ja osaava tiimi vastaavat osaltaan siitä, että yrityksesi palkkahallinto ja taloudelliset luvut ovat ammattilaisen käsissä ja johdat liiketoimintaa aina ajantasaisella tiedolla.

Käytössämme on tietoturvalliset sähköiset taloushallinnon järjestelmät. Huolehdimme taloustiimin ammattilaisten osaamisesta muun muassa kouluttamalla sekä seuraamalla jatkuvasti talous- ja verolainsäädännön muutoksia.

Haluamme olla mukana saavuttamassa yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita tuottamalla laadukkaita talous- ja kirjanpitopalveluita ymmärrettävästi juuri sinun tarpeisiisi. Selkeän hinnoittelun avulla tiedät, mistä maksat.

Ota meihin yhteyttä, niin neuvotellaan juuri sinun yrityksesi palkkahallinnollisista tarpeista ja niiden ratkaisuista. Ihmisten tunteminen on työtämme.

Kun kuuntelemme, ymmärrämme.
Kun ymmärrämme, onnistumme.

Anniina Aho

anniina.aho@kaikuhr.fi
+358 45 632 4093

Etsitkö talous- ja palkkapalveluiden yhteistyökumppania?
Ota yhteyttä, niin autamme!