JAVA-ohjelmistokehittäjiä

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

ECHO Engineering on Kaiku HR-konserniin kuuluva ja 2019 perustettu insinööritoimisto. Tuotamme teknisiä asiantuntijapalveluita Suomessa ja Intiassa. Liikevaihtomme 2020 oli 1,4m€ voimakkaasti ja kannattavasti kasvaen. Tarjonnan ytimessä on pätevien osaajien löytäminen ja palveluiden toimittaminen asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Toteutamme asikkaamme kanssa suunnittelu- ja kehitysprojekteja kokonaistoimeksiantoina tehokkaasti ja laadukkaasti. Sijainnista riippumatta asiointi on vaivatonta ja välitöntä sinivalkoisen ja kokeneen palveluorganisaatiomme ansiosta.

IoT-palvelukonseptiimme luottava uusi asiakas löytyi teknologiateollisuudesta. Etsimme nyt 2-3 ohjelmistokehittäjää ottamaan kanssamme uraharppauksen eteenpäin JAVA-ohjelmistokehittäjän roolissa.

Tarjoamme sinulle:
- jännittävän ura-askeleen eteenpäin ja ulospäin kansainvälisempään ohjelmistokehittämisen toimintakenttään Suomessa uuden palvelukonseptin edustajana.
- näköalapaikan asiakkaalla Jyväskylässä, josta käsin toteutat IoT-pohjaista teollisuussovellusta Intiassa sijaitsevan softankehitystiimimme tuella.
- urakehitysmahdollisuuksia jo 20 vuoden aikana kasvaneen asiakasrajapintamme tarjoamien haastavien toimeksiantojen muodossa.
- kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tätä päivää edustavaa yhteisöllisyyttä.

Odotamme sinulta:
- relevanttia IT-alan koulutusta ja työkokemusta 3-8 vuotta.
- programming concepts and patterns, especially focused on cloud based large scale systems, back-end and front-end, with modern programming languages and web development frameworks.
- Agile, SCRUM kokemus.
- functional experience in: AWS/Azure/GCP.
- Python, Java, JavaScript; ReactJS, RxJS, NodeJS, Angular, Spring.
- AWS Lambda, MQTT, Kafka, Kinesis; API, RESTful web services, SQL, NoSQL, HTML5/CSS.
- suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen käyttötaito.
- englanti on suomen lisäksi päivittäinen käytännön kommunikointikieli erilaisia verkkokokoussovelluksia käyttäen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi CV:n kera https://echoengineering.fi/avoimet-tyopaikat/viimeistään 16.6.2021. Muistathan että haastattelemme jo hakuajan mittaan! Vastaamme tiedusteluihin myös puhelimitse.

INFO/LISÄTIETOA

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Haku päättyy: 16.06.2021

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite