Rakennesuunnittelija

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme nyt toimintaansa kasvusuunnitelman mukaisesti laajentavalle kumppanillemme, vakavaraiselle omakoti- ja vapaa-ajan rakennuksia suunnittelevalle, valmistavalle ja myyvälle perheyritykselle RAKENNESUUNNITTELIJAA. Kumppanimme palveluksessa on noin 100 suunnittelun, tuotannon ja myynnin osaajaa, ja he ovat Suomen suurin toimija vapaa-ajanrakentamisen moduuli- ja valmisrakentamisen alalla.

Rakennesuunnittelijana pääset osaksi innovatiivista ja osaavaa työyhteisöä. Olet alan insinööri AMK tai vastaava, joka haluaa paitsi oppia uutta myös olla mukana alan edelläkävijän menestystarinassa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on kokoaikainen. Valittavalle henkilölle tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, ja palkkaus on kilpailukykyinen kuukausipalkka. Valtaosan työtehtävistä voi tehdä etätyönä.

Edellytämme valittavalta tekijältä:
- soveltuvaa koulutusta
- halukkuutta pitkäkestoiseen ja -jännitteiseen työsuhteeseen
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- ahkeruutta
- intoa ja kykyä itsenäiseen työhön

Eduksi luetaan:
- työkokemus rakennesuunnittelijan tehtävistä

Jos koet tämän tehtävän olevan Sinua varten, toimi räväkästi ja täytä hakemuksesi saman tien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Muista liittää hakemukseesi ajan tasalla oleva ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kaiku HR Oy:n ammattilaiset Mikko Alikoski 040 820 6046 ja Henry Viheriävaara 044 7750 813. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisuuksien mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

INFO/LISÄTIETOA

Mikko Alikoski: +358 40 8206046

Henry Viheriävaara: +358 44 775 0813

Haku päättyy: 27.05.2021

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite