Putkistotiimin vetäjä

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien koneistosuunnitteluosastolle PUTKISTOTIIMIN VETÄJÄÄ.
Laivan putkistot ovat laivan toiminnan ja operoinnin kannalta erittäin kriittisiä järjestelmiä. Järjestelmien kirjo on laaja ja kattaa muun muassa poltto- ja voiteluaine-, merivesi-, juomavesi-, painolasti- sekä palosammutus- ja jäähdytysputkistot.

Putkistotiimin vetäjänä toimit järjestelmäsuunnittelijoiden ryhmävastaavana. Osallistut laivan sopimuserittelyn ja laivakalkyylin laadintaan, tarkistat systeemikaaviot sekä vastaat ohjeiden ja järjestelmien perustietojen laadinnasta ja päivityksestä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi soveltuvan alan insinööri tutkinto, ja putkisto- ja pumppaustekniikan perusteiden tuntemusta. Laivaputkistojärjestelmien suunnittelukokemus, varsinkin perussuunnitteluvaiheesta, lasketaan eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

INFO/LISÄTIETOA

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Petri Lätti: +358 50 3132234

Haku päättyy: 26.04.2020

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite