Standardointi-insinööri

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien suunnitteluun ja laivanrakentamisen tukitoimintoihin STANDARDOINTI-INSINÖÖRIÄ.

Standardointi-insinöörin tehtävässä toimit telakkamme QHSE osastolla ja teet tiivistä yhteistyötä hankinta, suunnittelu ja tuotanto-organisaatioidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu telakan käyttämien työtapojen, materiaalien ja komponenttien vakiointi. Työssäsi täydennät ja ylläpidät telakan standardimateriaalikirjastoa ja tiedotat siinä tapahtuneista muutoksista suunnitteluorganisaatiota. Työtapastandardien kehittämisessä toimit yhteistyössä tuotanto-organisaatiomme kanssa tuottavuutta parantavien ratkaisujen kehittämisessä ja varmistat niiden käyttöönoton.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutus tai käytännössä hankittua valmiutta tehtävien hoitoon. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta esim. suunnittelu-/ projektitehtävistä, nykyaikaisten suunnittelumenetelmien ja prosessien tuntemusta, kykyä itsenäiseen tehtävien hoitoon, hyviä yhteistyö- ja koordinointitaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

INFO/LISÄTIETOA

Petri Lätti: +358 50 3132234

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Haku päättyy: 26.04.2020

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite