Suunnitteluinsinööri

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Tytäryhtiömme, ECHO Engineering Oy, etsii nyt asiakkaalleen Suunnitteluinsinöörejä vakituiseen työsuhteeseen rekrytotaviksi. Asiakkaamme on Vihdillä parhaillaan vahvasti kasvuun panostava perheomisteinen pk-yritys rakennuspuusepänteollisuuden alalla.

Suunnitteluinsinöörinä tehtäväsi on suunnitella asiakaslähtöisiä ratkaisuja toimitusprojekteissa ja uusia tuotteita vakiomallistoon tuoterakenteesta myös vastaten. Työskentelet pääasiassa muuntojoustavien järjestelmäseinä- ja alakattoratkaisujen sekä äänieristettyjen siirrettävien työtilojen suunnitteluun liittyvissä tehtävissä. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (elementtisuunnittelu). Onnistuaksesi sinulla kuuluu olla valmiina 3D CAD-suunnitteluosaaminen. Solidworksin tai vastaavan ohjelman osaaminen katsotaan eduksi kuten myös nimikehallinnassa käytettävät PDM-järjestelmät. Materiaalituntemus kuten puu, teräs, alumiini, muovit, pinnoitteet ja pintakäsittelyaineet on selvä etu. Voit olla alan vanha konkari tai vastavalmistunut tekniikan osaaja.

Suunnitteluinsinööriltä odotamme innovatiivista ajattelua ja kykyä muuntaa asiakastarve valmistettavaksi tuotteeksi. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokonaisuuksien sujuvaa hahmottamista. Englanninkielen taidon lisäksi suomenkielen taito on dellytys tehtävässä pärjäämiselle.

INFO/LISÄTIETOA

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Haku päättyy: 25.10.2019

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite