Pääsuunnittelija/ projektipäällikkö

FULL-TIME

Share in social media:

Facebook Twitter LinkedIn

GENERAL

ECHO Engineering on 2019 perustettu insinööritoimisto ja osa Kaiku HR-konsernia. Tuotamme teknisiä asiantuntijapalveluita Suomessa ja Intiassa. Liikevaihtomme oli jo 2020 1,4m€ voimakkaasti ja kannattavasti kasvaen. Tarjonnan ytimessä on pätevien osaajien löytäminen ratkaisemaan vaihtelevia suunnittelutarpeita. Toteutamme teknologiateollisuusasiakkaamme kanssa suunnitteluprojekteja myös kokonaistoimeksiantoina tehokkaasti ja laadukkaasti. Sijainnista riippumatta asiointi on vaivatonta ja välitöntä sinivalkoisen ja kokeneen palveluorganisaatiomme ansiosta.

Palvelukonseptimme otettua hienosti tuulta asiakkaalla suunnittelemme palvelutarjontamme laajentamista uudelle tuotealueelle. Nyt etsimme kokenutta jälkikäsittelylaitteiden suunnittelijaa/pääsuunnittelijaa ottamaan kanssamme uraharppauksen eteenpäin PÄÄSUUNNITTELIJA-PROJEKTIPÄÄLLIKÖN roolissa.

Tarjoamme sinulle:
- jännittävän ura-askeleen eteenpäin ja ulospäin kansainvälisempään alihankintasuunnittelun toimintakenttään Suomessa uuden palvelukonseptin edustajana.
- näköalapaikan asiakkaalla Järvenpäässä, josta käsin rakennat läheisellä tuellamme kasvavan Intiassa sijaitsevan konesuunnittelun alihankintaorganisaation asiakkaamme kilpailukykystrategian mukaisesti.
- vaikka et välttämättä enää jokaista ”3D-viivaa” ehdi piirtääkään osallistut aktiivisesti pulmien ratkomiseen, projektiseurantaan ja suunnittelun/dokumentaation laadun varmistamiseen.
- omalle urallesi kehitysmahdollisuuksia jo 20 vuoden aikana kasvaneen asiakasrajapintamme tarjoamien haastavien toimeksiantojen muodossa.
- kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tätä päivää edustavaa yhteisöllisyyttä.

Odotamme sinulta:
- relevanttia koulutusta esim. koneteknikko, AMK koneinsinööri tai konetekniikan DI.
- sujuva Dassaultin 3D Experience ympäristön käyttötaito on eduksi.
- konkreettista näyttöä paperikoneiden jälkikäsittelylaitteiden kehitys- ja projektisuunnittelutöistä.
- eduksi katsomme myös näytöt onnistuneista e.m. projektien tiiminvetotehtävistä.
- yleensä hyvä käsitys nykyaikaisista koneenrakennus- ja valmistustekniikoista.
- suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen käyttötaito ja -halu.
- englanti on päivittäinen käytännön kommunikointikieli erilaisia verkkokokoussovelluksia käyttäen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi CV:n kera https://echoengineering.fi/avoimet-tyopaikat/viimeistään 10.12.2021. Muistathan että haastattelemme jo hakuajan mittaan. Vastaamme tiedusteluihin myös puhelimitse!

ADDITIONAL INFORMATION

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Last day to apply: 10.12.2021

APPLICATION

Position you are applying

First Name (required)

Last Name (required)

Phone (required)

Address (required)

Postal code and place (required)

Email (required)

Additional information

Add CV

Other attachment