Pääsuunnittelija / projektipäällikkö

FULL-TIME

Share in social media:

Facebook Twitter LinkedIn

GENERAL

ECHO Engineering on 2019 perustettu insinööritoimisto ja osa Kaiku HR-konsernia. Tuotamme teknisiä asiantuntijapalveluita Suomessa ja Intiassa. Liikevaihtomme 2020 oli 1,4m€ voimakkaasti ja kannattavasti kasvaen. Tarjonnan ytimessä on pätevien osaajien löytäminen ja toimittaminen asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Toteutamme teknologiateollisuusasiakkaamme kanssa suunnitteluprojekteja kokonaistoimeksiantoina tehokkaasti ja laadukkaasti. Sijainnista riippumatta asiointi on vaivatonta ja välitöntä sinivalkoisen ja kokeneen palveluorganisaatiomme ansiosta.

Palvelukonseptimme otettuaan hienosti tuulta asiakkaalla suunnittelemme palvelutarjontamme laajentamista uudelle tuotealueelle. Nyt etsimme kokenutta jälkikäsittelylaitteiden suunnittelijaa/pääsuunnittelijaa ottamaan kanssamme uraharppauksen eteenpäin PÄÄSUUNNITTELIJA-PROJEKTIPÄÄLLIKÖN roolissa.

Tarjoamme sinulle:
- jännittävän ura-askeleen eteenpäin ja ulospäin kansainvälisempään alihankintasuunnittelun toimintakenttään Suomessa uuden palvelukonseptin edustajana.
- näköalapaikan asiakkaalla Järvenpäässä, josta käsin rakennat läheisellä tuellamme kasvavan Intiassa sijaitsevan konesuunnittelun alihankintaorganisaation asiakkaamme kilpailukykystrategian mukaisesti.
- vaikka et välttämättä enää jokaista ”3D-viivaa” ehdi piirtääkään osallistut aktiivisesti pulmien ratkomiseen, projektiseurantaan ja suunnittelun/dokumentaation laadun varmistamiseen.
- omalle urallesi kehitysmahdollisuuksia jo 20 vuoden aikana kasvaneen asiakasrajapintamme tarjoamien haastavien toimeksiantojen muodossa.
- kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tätä päivää edustavaa yhteisöllisyyttä.

Odotamme sinulta:
- relevanttia koulutusta esim. koneteknikko, AMK koneinsinööri tai konetekniikan DI.
- sujuvaa Dassaultin 3D Experience ympäristön käyttötaitoa.
- konkreettista näyttöä paperikoneiden jälkikäsittelylaitteiden kehitys- ja projektisuunnittelutöistä.
- eduksi katsomme myös näytöt onnistuneista e.m. projektien tiiminvetotehtävistä.
- yleensä hyvä käsitys nykyaikaisista koneenrakennus- ja valmistustekniikoista.
- suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen käyttötaito ja -halu.
- englanti on päivittäinen käytännön kommunikointikieli erilaisia verkkokokoussovelluksia käyttäen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi CV:n kera https://echoengineering.fi/avoimet-tyopaikat/viimeistään 2.7.2021. Muistathan että haastattelemme jo hakuajan mittaan. Vastaamme tiedusteluihin myös puhelimitse!

ADDITIONAL INFORMATION

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Last day to apply: 02.07.2021

APPLICATION

Position you are applying

First Name (required)

Last Name (required)

Phone (required)

Address (required)

Postal code and place (required)

Email (required)

Additional information

Add CV

Other attachment