Ostaja (palvelunhankinta)

FULL-TIME

Share in social media:

Facebook Twitter LinkedIn

GENERAL

Haemme nyt asiakkaallemme TVO:lle Olkiluotoon OSTAJAA heidän palvelunhankintatiimiin.
Tarjoamme näköalapaikan ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia hankinnan asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Paikka sopii henkilölle, joka uskoo pitävänsä useampiakin lankoja käsissään ja vie hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti.

Tehtävänä on toimia hankinnan asiantuntijatehtävässä, jossa vastuualueena ovat esimerkiksi epäsuorat ostot, ICT-hankinnat sekä erilaiset palveluhankinnat.
Tehtävänkuva tarkentuu hakijan aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävässä ostaja vastaa oman vastuualueensa hankinnoista tarvemäärittelystä tarjousneuvotteluihin, sopimuksen laadinnasta toimitukseen ja aina laskutukseen asti. Työmenetelmien kehittäminen ja uusien asioiden oppiminen ovat tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä asioita.

Toimittajaverkosto on kansainvälinen, joten odotamme hakijoilta hankinta- ja sopimushallinnan osaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa sekä suomen- että englanninkielen osalta. Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen on eduksi. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri).

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja toimeksianto on aluksi vuoden 2022 loppuun, joten täytäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteessa www.kaikuhr.fi

ADDITIONAL INFORMATION

Petri Lätti: +358 50 3132234

Last day to apply: 18.04.2021

APPLICATION

Position you are applying

First Name (required)

Last Name (required)

Phone (required)

Address (required)

Postal code and place (required)

Email (required)

Additional information

Add CV

Other attachment