Koneistosuunnittelijoita (5)

FULL-TIME

Share in social media:

Facebook Twitter LinkedIn

GENERAL

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien KONEISTOSUUNNITTELIJOITA alla mainituille osastoille.

- Akselilinja, potkuri, peräsin, ohjauspotkuri ja evävakain suunnitteluun

- Kuiva- ja märkäjäte- jäteöljy- ja suojakaasujärjestelmien suunnitteluun

- Koneiden polttoaineen (mm. LNG) ja voiteluöljyn syöttöjärjestelmien suunnitteluun

- Putkistotiimiin polttoaine- ja voiteluöljyjärjestelmien suunnitteluun

- Putkistotiimiin meri- ja makeavesijäähdytys-, höyry-, kuumavesi- ja kuumaöljyjärjestelmien suunnitteluun

Järjestelmäsuunnittelijana osallistut laivan sopimuserittelyn ja laivakalkyylin laadintaan, vastaat järjestelmien sääntöjen ja laivaerittelyn teknisten vaatimusten sekä sisällön täyttymisestä. Suunnitteluvaiheessa osallistut perussuunnitteluaineiston tekemiseen, toimit asiantuntijana telakan ja suunnittelutoimistojen sekä muiden ulkoisten toimijoiden välillä. Lisäksi osallistut järjestelmiisi liittyvien erityislaitteiden hankintaan teknisenä käsittelijänä. Laivan rakennus- ja käyttöönottovaiheessa toimit tarvittaessa teknisenä asiantuntijana käyttöönottohenkilöiden tukena.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi soveltuvan alan insinööritutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta edellä mainittujen järjestelmien parissa työskentelystä, mutta kokemus on korvattavissa myös oma-aloitteisella asioiden opiskelulla ja integroitumalla osaavaan suunnittelutiimiimme, joka antaa työllesi täyden tuen. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä tietoteknistä perusosaamista erityisesti AutoCad-, Excel-ja Word-ohjelmissa.

RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

ADDITIONAL INFORMATION

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Petri Lätti: +358 50 3132234

Last day to apply: 26.04.2020

APPLICATION

Position you are applying

First Name (required)

Last Name (required)

Phone (required)

Address (required)

Postal code and place (required)

Email (required)

Additional information

Add CV

Other attachment