Putkistotiimin vetäjä

FULL-TIME

Share in social media:

Facebook Twitter LinkedIn

GENERAL

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien koneistosuunnitteluosastolle PUTKISTOTIIMIN VETÄJÄÄ.
Laivan putkistot ovat laivan toiminnan ja operoinnin kannalta erittäin kriittisiä järjestelmiä. Järjestelmien kirjo on laaja ja kattaa muun muassa poltto- ja voiteluaine-, merivesi-, juomavesi-, painolasti- sekä palosammutus- ja jäähdytysputkistot.

Putkistotiimin vetäjänä toimit järjestelmäsuunnittelijoiden ryhmävastaavana. Osallistut laivan sopimuserittelyn ja laivakalkyylin laadintaan, tarkistat systeemikaaviot sekä vastaat ohjeiden ja järjestelmien perustietojen laadinnasta ja päivityksestä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi soveltuvan alan insinööri tutkinto, ja putkisto- ja pumppaustekniikan perusteiden tuntemusta. Laivaputkistojärjestelmien suunnittelukokemus, varsinkin perussuunnitteluvaiheesta, lasketaan eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyötä. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

ADDITIONAL INFORMATION

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Petri Lätti: +358 50 3132234

Last day to apply: 26.04.2020

APPLICATION

Position you are applying

First Name (required)

Last Name (required)

Phone (required)

Address (required)

Postal code and place (required)

Email (required)

Additional information

Add CV

Other attachment