Standardointi-insinööri

FULL-TIME

Share in social media:

Facebook Twitter LinkedIn

GENERAL

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien suunnitteluun ja laivanrakentamisen tukitoimintoihin STANDARDOINTI-INSINÖÖRIÄ.

Standardointi-insinöörin tehtävässä toimit telakkamme QHSE osastolla ja teet tiivistä yhteistyötä hankinta, suunnittelu ja tuotanto-organisaatioidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu telakan käyttämien työtapojen, materiaalien ja komponenttien vakiointi. Työssäsi täydennät ja ylläpidät telakan standardimateriaalikirjastoa ja tiedotat siinä tapahtuneista muutoksista suunnitteluorganisaatiota. Työtapastandardien kehittämisessä toimit yhteistyössä tuotanto-organisaatiomme kanssa tuottavuutta parantavien ratkaisujen kehittämisessä ja varmistat niiden käyttöönoton.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutus tai käytännössä hankittua valmiutta tehtävien hoitoon. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta esim. suunnittelu-/ projektitehtävistä, nykyaikaisten suunnittelumenetelmien ja prosessien tuntemusta, kykyä itsenäiseen tehtävien hoitoon, hyviä yhteistyö- ja koordinointitaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

ADDITIONAL INFORMATION

Petri Lätti: +358 50 3132234

Mats Lindholm: +358 40 5511481

Last day to apply: 26.04.2020

APPLICATION

Position you are applying

First Name (required)

Last Name (required)

Phone (required)

Address (required)

Postal code and place (required)

Email (required)

Additional information

Add CV

Other attachment