Kunnossapitopäällikkö

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme aktiivista ja osaavaa KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ vastamaan RMC:n infran, laitteiden ja kaluston kunnossapidosta, huollosta ja kehittämisestä yhdessä oman organisaatiomme ja verkostotoimittajiemme kanssa. Itse kunnossapitotoimintojen suorittaminen on pitkälti ulkoistettu verkostotoimittajillemme. Tehtävä edellyttää toimimista myös ns. talomiestöistä vastaavana järjestelijänä RMC:n osalta telakka-alueella.
Infran, laitteiden ja kaluston optimaalinen käytettävyys edellyttää toimivaa kunnossapitoa, suunnitelmallista ennakkohuoltoa ja tehokasta huoltoa ja korjausta. Tarvittaessa myös korvaavat investoinnit ja uusinvestoinnit tulee toteuttaa tukemaan nykyistä ja tulevaa toimintaa. Kaiken toiminnan perustana on vahva ymmärrys kustannustehokkuudesta ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Tehtävä edellyttää;

- soveltuvaa teknistä koulutusta
- kokemusta kunnossapidosta ja työskentelystä eri sidosryhmien kanssa sekä aktiivista ja kustannustietoista otetta
- englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
- yhteistyötaitoja
- tietojärjestelmien hallintaa (MS Office ja soveltuvat järjestelmät)

Kokemus esimiestyöskentelystä ja kustannusvastuusta, ymmärrys telakkamaailman toimintatavoista ja mahdollinen Rauman telakan tuntemus on tehtävän hoitamiselle suuri etu. Tarjoamme keskeisen paikan laivanrakennuksen dynaamisessa organisaatiossa maailmanluokan projektien parissa, kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista tarpeen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja täytä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

Tässä sinulle mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

INFO/LISÄTIETOA

Petri Lätti: +358 50 3132234

Haku päättyy: 25.10.2020

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite