Standardointi-insinööri

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien suunnitteluun ja laivanrakentamisen tukitoimintoihin STANDARDOINTI-INSINÖÖRIÄ.

Standardisointi-insinöörin tehtävänä on kehittää ja ylläpitää kustannustehokkaita ja laadullisesti käyttötarkoituksiinsa soveltuvia standardiratkaisuja sekä huolehtia että kaikilla osapuolilla on ajantasainen tieto käytettävissä.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä eri RMC:n toimintojen (suunnittelu, hankinta, ohjaus, tuotanto) ja verkoston edustajien kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä analysoida kunkin ratkaisun teknis-taloudellisia vaikutuksia rakentamisvaiheessa sekä sen toimivuutta käyttöympäristössään aluksen elinkaaren aikana.

- Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI esim. laivanrakennus- tai konetekniikka).

- Eduksi katsomme kokemuksen tuotannollisista tehtävistä. Tehtävään kuuluu standardikirjastojen ylläpito RMC:n dokumentinhallintajärjestelmässä sekä suunnittelutyökaluissa.

- Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä päätöksentekokykyä.

- Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi

INFO/LISÄTIETOA

Petri Lätti: +358 50 3132234

Mika Lehtinen: 0400-270077

Haku päättyy: 30.09.2020

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite