Systeemivastaava

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme nyt Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusteollisuuden ainutlaatuisiin
projekteihin sähkösuunnitteluun SYSTEEMIVASTAAVIA.

Sähkösuunnittelu osasto osallistuu yhtiön myyntiprojekteihin, tuottaen tarvittavan teknisen aineiston ja laivakalkyylin sekä antamalla asiantuntijapalveluita. Sähkösuunnittelu osasto osallistuu lisäksi tilauskannan laivojen rakentamiseen luomalla laivaprojekteille edellytykset ja resurssit sähkösuunnittelun perussuunnittelutyöhön sekä vastaten perussuunnittelutyön laadusta. Sähkösuunnittelu osasto vastaa myös oman vastuualueen hankitun laitteen tai järjestelmän teknisestä käsittelystä ja toimitusvalvonnasta. Sähkösuunnitteluosaston asiantuntijat ja systeemivastaavat avustavat tarvittaessa tuotantovaiheen epäselvyyksien selvittämisessä sekä avustavat mahdollisuuksien mukaan vastuualueen järjestelmien käyttöönottoa.

Haemme sähkösuunnitteluun systeemivastuullisia seuraaville osa-alueille:

KAAPELEIDEN REITITYS JA 3D SUUNNITTELU

Tehtävänä on kaapelirataverkoston luominen 3D malliin ja kaapeleiden reititys mallin avulla eri laitteiden välillä. Kaapeliläpivientien mallintaminen ja niiden kokojen valitseminen ja täyttöasteiden seuranta.

EMC JA TAISTELUJÄRJESTELMÄT

Tehtävänä on toimia laivaprojektissa elektromagneettisten värähtelyjen asiantuntijana useissa eri taistelujärjestelmissä. Suunnittelu aineiston tekijänä, hyväksyttäjänä tilaajalle ja luokituslaitokselle sekä osallistua osa-alueeseen kuuluvien materiaalien hankintaan.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄT

Tehtävänä on laivan navigointijärjestelmän tarjouspyyntöjen tekeminen, niiden vertailu ja hankinta yhdessä osastopäällikön ja hankinnan kanssa. Suunnitteluaineiston tekeminen perus-ja valmistussuunnitteluun. Sekä laivaerittelyn kirjoittaminen navigoinnin osalta luokituslaitoksen sääntöjen mukaisesti.

SÄHKÖN JAKELUVERKOSTO

Tehtävänä on laivan sähköverkon suunnittelu, mitoitus ja hankinta. Suunnittelu aineiston luominen ,erilaisten sähköverkkojen mitoitus ja niiden tarjouskyselyiden tekeminen ja niiden vertailu. Hankintaan osallistuminen osastopäällikön ja hankinnan kanssa. Suunnitteluaineiston tekeminen ja hyväksyttäminen tilaajalla ja luokituslaitoksella.


PALOHÄLYTYS- JA TURVAJÄRJESTELMÄT

Tehtävänä on palohälytys-ja turvajärjestelmien suunnittelu aineiston luominen, tarjouskyselyiden tekeminen ja niiden vertailu. Osallistua hankintaan osastopäällikön ja hankinnan kanssa.

Edellä mainitut vastuualueet voivat muodostua henkilön oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuksesi nopeasti CV:n kera osoitteessa www.kaikuhr.fi


INFO/LISÄTIETOA

Petri Lätti: +358 50 3132234

Mika Lehtinen: 0400-270077

Haku päättyy: 09.08.2020

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite